Sammanfattning

Här kommer en sammanfattning av maträtterna som jag lagat :-)

Måndag: Broccoli och blomkålssoppa med chorizo, varmmackka med keso, pesto och tomat. Pris 17 kronor per portion

Tisdag: Laxtomatsås med squash och paprika, tagliatelle och blandade blad. Pris 34 kronor per portion

Onsdag: Kyckling i fetaostsås med bulgur, haricot verts och broccoli. Pris 18 kronor per portion

Torsdag: Vegetarisk frittata med potatis, paprika och riven ost. Till det en sallad med morot och äpple. Pris 16 kronro per portion

Fredag: Medelhavsinspirerad köttfärslimpa med klyftpotatis, tzatziki och sallad. Pris 27 kronor per portion.

Den billigaste rätten var "vegetarisk frittata" som bara kostade 16 kronor per portion. Den dyraste rätten var Pasta med laxtomatsås som kostade 34 kronor per portion.

De dyraste råvarorna var korv, köttfärs, lax och kyckling. Jag tror att är därför som den vegetariska frittatan blev billigast.

Det sammanlagda priset för hela veckans måltider är 112 kronor för en person och 224 kronor för två portioner.

Jag tycker att alla rätter blev supergoda och jag kommer absolut att laga dem igen!
//Emma


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0